Plaats reserveren

Nadat u het benodigde aantal kaarten besteld heeft, kunt u hier, vanaf 1 Amei a.s., uw stand-of grondplaats reserveren. Vul uw naam, emailadres en in het bericht uw mobiele nummer, het nummer (of nummers) van de gewenste plaats(en) én voor welke dag(en) u wilt reserveren en verzend het bericht. In de linker kolom zullen wij de ontvangen reserveringen vermelden en beves-tigen. Is een bepaalde plaats al eerder vastgelegd, dan nemen wij z.s.m. telefonisch contact met u op.  Bekijk hier alvast de plattegrond.
LET OP! U kunt maximaal 2, aan elkaar grenzende plaatsen, reserveren.
Lees ook de informatie onder het reserveringsformulier goed.

Ontvangen reserveringen:
(bijgewerkt .....)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Nog geen toegangskaarten besteld? Bestel ze dan hier.


Alle standplaatsen zijn voorzien van scheidingswanden (panelen). De achterwand is volledig gesloten en de zijwanden, open aan de onderzijde. Bovendien zullen de zijwanden niet de volledige diepte bereiken. Dit heeft te maken met de afmetingen van de panelen en het meer open karakter dat wij willen bereiken.
Stroom en andere (stand-)voorzieningen kunnen begin Mei be-steld worden. Het verkrijgen van een stroomaansluiting (220v) is uitsluitend mogelijk op de stands voor laptops, schermen en demo-producten. Andere wensen in overleg.  


Aantal gereserveerde stand- en grondplaatsen: ....