Toegangskaarten zijn er niet alleen om toegang tot het evenement te krijgen (geldig op beide dagen), maar zijn ook nodig om standruimte en grondplaatsen te reserveren (zie schema onderaan). De reden  voor deze insteek is dat we iedere deelnemer mede-verantwoordelijk willen maken voor het genereren van enthousiaste bezoekers. Iedereen is er bij gebaat wanneer het evenement veel bezoekers trekt.

Wanneer 120 deelnemers gemiddeld 23 bezoekers gene-reren en sponsors nog eens 300, dan verwelkomt MeerBeurs naast de 200 deelnemers (1,6 per plaats), 40 partners/participanten, ruim 3.000 bezoekers en dus is er een grote kans op veel nieuwe kontakten, samenwerkingen, een prima aantal opdrachten en/of een leuke omzet. De 30 tot 40 presentaties op het balkon (tot 360 gasten p. presentatie), kunnen kosteloos bezocht worden. Dit zou ook nog eens een paar honderd bezoekers extra kunnen trekken. Slagen we in onze opzet dan kunnen we met zijn allen eind September, terugkijken op een (zeer) geslaagd evenement.


Bestel nu al uw kaarten.
In de voorverkoopperiode is de prijs het laagst.
Vanaf 1 Mei kunnen plaatsen gereserveerd worden, in de volgorde waarin de kaarten besteld zijn. Het minimum aantal te bestellen kaarten is 5, wanneer u wilt deelnemen aan de MeerBeurs. Ook wanneer u nog niet exact weet voor welke grootte standruimte of grondplaats u uiteindelijk gaat kiezen, is het verstandig om alvast wat kaarten te bestellen zodat u in ieder geval nog ruime keuze heeft bij het kiezen van de voor u meest geschikte plek. Bijkopen van kaarten is altijd mogelijk,

Half Mei
doen wij u een aantal aanbiedingen met betrekking tot de inrichting van en de faciliteiten op de stand. Alle stands worden opgeleverd met scheidingspanelen. Hele op de rugkant en halve als tussenscheidingswand. Hierop zijn mogelijkheden van plakken, printen en bevestigen aan. Naast de faciliteiten-aanbieding, komen wij ook met enkele marketingpakketen waarin een aantal mogelijkheden zijn opgenomen om nog meer exposure te krijgen zowel voorafgaande aan als tijdens het evenement. Denk aan online-marketing, de gedrukte pers (o.a. 'huis-aan-huis verspreiding van een beursspecial), de beursgids welke aan alle deelnemers en bezoekers zal worden uitgereikt en de exclusieve VIP-tas.

Koop uw toegangskaarten nu voor € 11,00 excl. 21% btw per stuk, zodat u straks als één van de eersten een mooie plek kunt reserveren. Een grond-plaats van 6m2 (9 kaarten x € 11) kost dus € 99 voor twee dagen excl. btw. Een stand van 12m2 (24 kaarten) incl. scheidingswanden € 264 excl. btw.


LET OP! Wanneer u door uw ondernemersvereniging bent uitgenodigd om een plek te reserveren in hun 'straat', 'laan' of op hun 'plein' of 'plaza', vergeet niet de 'clubcode' in te vullen bij het bestellen van de toegangskaarten. Die is noodzakelijk om straks uw plaats te reserveren op de aan de ondernemers-, winkeliersvereniging of netwerkclub toegewezen ruimte.

De laagste prijs voor vroegboekers.

Gedurende het eerste kwartaal van 2018 geldt een voorverkoopprijs voor met name deelnemers en partners van het evenement. De voorverkoopprijs bedraagt € 11,00 excl. btw. per kaart (t/m 30-4-18)
Op 1 Mei a.s. start de officiële (losse) kaartverkoop. Prijs per kaart € 15,00 inclusief btw
Het is nog niet bekend of er kaarten 'aan de deur', gekocht kunnen worden. Dit zal afhankelijk zijn van het succes van de kaartverkoop voorafgaande aan het evenement. Mocht dit wel mogelijk blijken, dan zal, zoals gebruikelijk, deze prijs de hoogste zijn. 
TIP! Wacht niet te lang, wanneer u wilt deelnemen, niet alleen voor de prijs maar ook voor plek.